سیم و کابل

همه چیز درباره انواع کابل فشار ضعیف

انواع کابل فشار ضعیف

تفاوت بین کابل فشار قوی و کم فشار چیست؟

مجموعه‌ای از سیم‌ها و کابل‌هایی که از سقف‌ها، پشت دیوارها و اتاق سرور شما می‌گذرند. در واقع شریان‌هایی هستند که یک کسب‌وکار را رقم می‌زنند. سیم کشی فشار قوی در تمام صنایع وجود دارد. کابل ولتاژ بالا کابلی است که برای انتقال برق در ولتاژ بالا استفاده می‌شود.
این نوع کابل‌ها برق را به پریزها، وسایل برقی و کلیدها می‌رساند، اما ولتاژ بالا خطر برق گرفتگی را نیز به همراه دارد. به این ترتیب، سیم کشی فشار قوی دارای قوانین و مقررات سختگیرانه است و همیشه باید توسط یک برقکار مجاز یا کارشناس ارشد نصب شود.
برعکس، کابل کشی ولتاژ پایین (که به آن سیم کشی ساختاری نیز گفته می‌شود) سیم کشی و تریم برقی است که برای تامین انرژی فناوری‌های زیرساختی مانند تلفن، سیم‌های امنیتی، اعلام حریق، تلفن‌های داخلی، اینترنت و غیره به جریان کمتری نیاز دارد.

سیم کشی ولتاژ پایین

سیم کشی ولتاژ پایین برای یک تجارت ضروری است زیرا بخش عمده زیرساخت‌های فناوری آن را کنترل می‌کنند. از آنجایی که کابل فشار ضعیف برای نصب، نیازی به برقکار اصلی ندارد، شرکت‌ها اغلب رویکرد “خودت انجام بده” (DIY) را در پیش می‌گیرند و سعی می‌کنند تمام سیم کشی‌های ساخت یافته را در خانه نصب کنند.
متأسفانه، این رویکرد اشتباه است و اغلب منجر به مشکلات طولانی مدت می‌شود. از آنجایی که کابل فشار ضعیف بسیاری از سیستم‌های حیاتی را کنترل می‌کند، به راحتی می‌توان در شبکه‌های کامپیوتری، رابط مشتری، ویدیوی HD، صدا و کابل‌های Wi-Fi از آن‌ها استفاده کرد.
علاوه بر این، سیم‌های کابل‌کشی ولتاژ پایین دارای تفاوت‌های ظریفی هستند که می‌تواند زیرساخت‌ها را کاهش دهد. تصور کنید به ازای یک گیگابایت اینترنت در ثانیه هزینه می‌کنید و تنها کسری از این قابلیت را به دلیل سیم‌کشی ناکافی دریافت می‌کنید. در حالی که ممکن است استخدام یک برقکار حرفه‌ای برای اجرای کابل‌های ولتاژ پایین بسیار پرهزینه باشد، اما در مقابل بهره‌وری و نتیجه کار، کارآمدتر خواهد بود.
با رشد شرکت‌ها، سیستم‌های فناوری اغلب پیچیده‌تر و پیچیده‌تر می‌شوند. در برخی موارد، پیکربندی زیرساخت کابل‌کشی باید ظرفیت‌های متفاوتی را در چندین تأسیسات در قسمت‌های مختلف در خود جای دهد. نیاز به دفاتر مختلف برای همکاری یکپارچه در مکان‌های جداگانه یا حتی جغرافیایی می‌تواند چالش‌های لجستیکی ایجاد کند. فقط یک مکان برای مدیریت نادرست سیستم لازم است تا کل شرکت با خرابی مواجه شود.

اهمیت انواع کابل فشار ضعیف

نصب انواع کابل فشار ضعیف امنیت، قابلیت اطمینان و سرعت عملیات یک شرکت را تعیین می‌کند. بنابراین، سازمان‌هایی که به دنبال ایجاد، بهبود یا ارتقای موقعیت‌های سیم‌کشی ساختاریافته خود هستند، باید از متخصص کمک بگیرند. همانطور که CEDIA، انجمن تجارت جهانی برای شرکت‌های طراحی، تولید و یکپارچه‌سازی فناوری می‌گوید، «گران‌ترین کابلی که می‌توان نصب کرد کابلی است که در وهله اول [به‌درستی] نصب نشده باشد».

انواع کابل فشار ضعیف

کاربرد سیم‌کشی ولتاژ پایین

بسیاری از صاحبان خانه‌های امروزی نمی‌توانند خانه‌ای را بدون اینترنت پرسرعت و وای فای، کنترل‌های اتوماسیون خانگی برای امکاناتی مانند نور و موسیقی و سیستم‌های امنیتی با نصب دوربین تصور کنند.
به همین دلیل است که بسیاری از سازندگان خانه در حال نصب کابل کشی ساخت یافته از استانداردهای ساخت و ساز جدید استفاده کرده یا آن را به عنوان یک گزینه ارائه می‌کنند. در حالی که برخی از اصول اولیه یکسان است، نصب سیم کشی فشار ضعیف کاملا متفاوت است. چه در حال مدیریت یک پروژه برق باشید و چه صاحب خانه، این راهنما به شما کمک می‌کند تا درک بهتری از نحوه عملکرد سیم کشی فشار ضعیف و نحوه کمک یک پیمانکار برق به دست آورید.

موارد استفاده از کابل فشار ضعیف

بنابراین، نصب کابل کشی ساخت یافته با نصب کابل کشی برق استاندارد چه تفاوتی دارد؟ اکثر پریزهای کابل دیواری 120 ولت یا 240 ولت برق دارند. اما سیم کشی فشار ضعیف جریانی مشابه پریزهای برق، وسایل برقی و کلیدهایی که معمولا در خانه ها نصب می شوند، ندارند. سیم کشی ولتاژ پایین برای حمل 50 ولت برق یا کمتر طراحی شده است. ولتاژهای پایین رایج عبارتند از 12 ولت، 24 ولت و 48 ولت.
سیم کشی فشار ضعیف اغلب برای زنگ‌های هوشمند، تلفن‌ها، کنترل‌های درب بازکن گاراژ، ترموستات‌های گرمایش و سرمایش، روشنایی، سنسورها و کنترل‌های سیستم هشدار (دوربین‌های سیستم امنیتی، سنسورهای حرکت)، سیم کشی صوتی و تصویری (سیستم‌های صوتی فراگیر، کابل) استفاده می‌شود. تلویزیون، سیستم های اینترکام، شبکه اینترنت و وای فای و روشنایی LED از دیگر کاربرد انواع کابل فشار ضعیف هستند.
زیرساختی که سیم کشی فشار ضعیف روی آن کار می‌کند، کابل کشی ساختاری نامیده می‌شود. یک سیستم سیم کشی ساخت یافته بر روی یک شبکه مجزا از اکثر سیم کشی‌های خانه ساخته شده است. در بیشتر موارد، ابتدا سیستم برق اصلی خانه و سپس سیم کشی ولتاژ پایین نصب می‌شود.
عملکرد بهینه یک سیستم کابل کشی ساخت یافته به طراحی خوب بستگی دارد. یک طراحی خوب، جریان هوا و مسائل خنک‌کننده را در نظر می‌گیرد، امکان افزونگی را فراهم می‌کند، کابل‌کشی مناسب را برای کار انتخاب می‌کند، و راه‌های وصله کابل‌کشی را برنامه‌ریزی می‌کند. برخی از انواع رایج کابل های مورد استفاده در سیم کشی ولتاژ پایین عبارتند از:
کابل جفت تابیده بدون محافظ (UTP) – کابل‌های Cat 6 یا 6a، کابل‌هایی هستند که امروزه بیشتر در خانه‌ها استفاده می‌شوند.
کابل فیبر نوری – برای نصب در مسافت‌های طولانی استفاده می‌شود. کار با آن دشوار است و به ابزارها و کانکتورهای تخصصی فشرده سازی نیاز دارد.
سیم بلندگو – برای برنامه‌های صوتی و سینمای خانگی در کل خانه استفاده می‌شود.
کابل کواکسیال (کواکسیال) – رایج‌ترین انواع مورد استفاده در خانه عبارتند از RG-59/U (هسته 0.64 میلی متری و یک محافظ)، RG-6/U (هسته 1.024 میلی متری با سپر دوگانه) و /RG-6/. UQ (هسته 1.024 میلی متری با سپر چهارگانه.
سیم سیستم امنیتی – معمولا در 18 و 24 AWG، با دو یا چهار هادی.
یک سیستم کابل کشی ساخت یافته ساده، کارآمد، قابل انطباق و سازماندهی شده است. سیم‌های خاص را می‌توان به سرعت مشخص کرد. همچنین انعطاف پذیر است و به راحتی می‌توان آن را تغییر داد یا اضافه کرد. این می‌تواند داده‌ها را با نرخ‌های بالا حمل کند در حالی که هزینه‌های برق و تعمیر و نگهداری را کاهش می‌دهد.

نصب کابل فشار ضعیف

در اینجا برخی از مهمترین جزئیاتی که پیمانکاران برق باید قبل از نصب سیستم‌های کابل کشی ساخت یافته یاد بگیرند، آورده شده است.
شما نمی‌توانید سیم ولتاژ پایین را به همان روشی که سیم برق را می‌کشید بکشید. سیم ولتاژ پایین بسیار شکننده است. دست زدن می‌تواند به آن آسیب برساند و عملکرد کابل را تحت تاثیر قرار دهد. حداکثر 25 پوند قدرت کشش توصیه می‌شود، اگرچه هر سازنده استاندارد خود را دارد که باید از آن پیروی کنید.
نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کرد این است که سیم ولتاژ پایین مانند کابل فیبر نوری نمی‌تواند در زاویه 90 درجه خم شود. اگر باید آن را در جهت دیگری بچرخانید، باید یک حلقه تشکیل دهید. برای تعیین حداکثر شعاع حلقه، مجدداً به استانداردهای سازنده نگاه کنید. فیبرهای کابل مستعد پیچ ​​خوردگی یا شکستگی هستند که می‌تواند سیگنال را کاهش دهد.
در این مقاله به بررسی انواع کابل فشار ضعیف پرداختیم. جهت خرید و اطلاع از قیمت، مشاهده انواع مدل‌ها و دریافت مشخصات و کاربرد این کابل‌ها خواهشمند است به سایت فروشگاه اینترنتی هورشید مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *